Welkom bij Dokterspraktijk Ten Berg

Wij werken samen in een hechte groep van 5 huisartsen, huisartsen in opleiding en een team van 2 praktijkassistentes waarbij onderlinge samenwerking van groot belang is.  Alle medische gegevens zijn dan ook opgeslagen in een centraal Globaal Medisch dossier (GMD), toegankelijk voor al de artsen van de praktijk.

Verder hebben we ook aandacht voor onze beschikbaarheid, zo bieden wij u de zekerheid dat u voor dringende consultaties altijd bij één van onze artsen terecht kan en kunt u ook dagelijks rekenen op ons telefonisch advies.

Wij willen deze zorg eveneens mogelijk maken door een goede samenwerking met andere hulpverleners (collega’s huisartsen, artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, diëtisten, psychologen) en met de bevoegde instanties (overheid, netwerk palliatieve zorg, ziekenfondsen)

Ontmoet De Dokters

Ook te vinden in onze praktijk:

Diëtiste - The Healthy Step

Ik ben Eline, erkend diëtiste, diabeteseducator en gezondheidsbevorderaar. Als klinisch diëtiste deel ik graag mijn passie voor gezonde voeding en beweging. Daarom verwelkom ik jou graag in de huisartsenpraktijk Ten  Berg, waar ik als zelfstandig diëtiste aan de slag ben.

Wil je graag enkele kilo’s afvallen, is jouw glycemie aan de hoge kant of wil je gewoon een gezondere levensstijl? Het kan! Samen gaan we op zoek naar een voedings- en bewegingspatroon dat bij jou past. Ik coach jou doorheen het proces van gedragsverandering en help jou jouw persoonlijke doelen te behalen. En dit alles zonder strenge diëten of afslankshakes. Geef jouw vertrouwen een boost en zet de healthy step!

Waarvoor kan je bij mij terecht:
– Gezond afvallen/aankomen
– Gezonde voeding
– Darmklachten: Lactose intolerantie en coeliakie
– Verhoogde cholesterol
– Hart- en vaatziekten
– (Pre)diabetes
– Vegetarisme/veganisme

Contact
Je kan een online afspraak maken via mijn website: www.dietist-thehealthystep.be. Bij vragen mag je mij gerust telefonisch: 0477 98 22 57 of per mail: dietist-thehealthystep@outlook.com contacteren. Samen zetten we de stap naar een gezond en gelukkig leven!

Tot binnenkort!

Psychologe Britt

Wat?
Het kan gebeuren dat je op een bepaald moment in je leven botst op moeilijkheden waardoor je het gevoel hebt van ‘vast’ te zitten of het gevoel dat je het bos door de bomen niet meer ziet.
Dit kan zich voordoen door heel uiteenlopende zaken (stress, relatieproblemen, identiteitsvragen, verlies van een dierbare, …) en gaat vaak gepaard met zeer onaangename klachten die je liever niet meer ervaart (angsten, depressieve gevoelens, slaapproblemen, eetproblemen, piekeren, … ).

Hoe?
Als klinisch psycholoog wil ik graag samen met jou op pad gaan om te begrijpen hoe je klachten in elkaar zitten en hoe we deze kunnen verminderen. We gaan op zoek naar de handvaten die je helpen om terug een houvast te krijgen op je leven.
Ik vind het belangrijk om zowel te kijken naar jouw psychische als fysieke klachten. Ons lichaam is nu eenmaal een geheel dat ons heel wat kan vertellen.

Praktisch
Een gesprek duurt 50 à 60 minuten en kost 55 euro.

Terugbetaling
De terugbetaling van een gesprek is afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten. Voor meer informatie klik op deze link: https://www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html
(hyperlink naar: https://www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html)

Afspraak maken
GSM-nummer: 0492/10.61.25
E-mail: deschuymerb@gmail.com

Psycholoog Erjan

Wat?
Het kan gebeuren dat je op bepaalde momenten in jouw leven overvallen wordt door gevoelens of ervaringen waar je geen antwoord op hebt. Soms is er een duidelijke aanleiding, zoals een scheiding, ontslag of verlies van een dierbare.
Het kan ook gebeuren dat die gevoelens opkomen zonder, op het eerste zicht, een duidelijke aanleiding. Plots wordt je overvallen door een gevoel en lijkt alles op los zand te staan.

Hoe?
Tijdens therapie proberen we samen, op jouw tempo, te ontrafelen van waar die gevoelens komen.
Het is een proces die we samen doorlopen. Mijn aanpak hangt sterk af van de noden en moeilijkheden die naar boven komen.

Praktisch
Een gesprek duurt 50 à 60 minuten en kost 55 euro.

Terugbetaling
De terugbetaling van een gesprek is afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten. Voor meer informatie klik op deze link: https://www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html
(hyperlink naar: https://www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html)

Afspraak
GSM-nummer: 0478/53.31.73
E-mail: erjan.kalldremxhiu@gmail.com